Møtereferat 12

30 apr

Sted: Hjemme hos Jarle
Tid: Torsdag 10. april.
Til stede: Jarle, Gustav, Rolf og Øyvind.
Aktuell bok: Kvinnen som kledde seg naken for sin elskede av Jan Wiese.
Neste bok: Utdrivelse av Thomas Teglgaard.

Nye vedtekter i Apostrofen.
Jarle stilte spørsmål om det skulle åpnes for kvinnelige medlemmer i lesekrinsen. Dette ble blankt avvist av gruppens medlemmer, og en ny vedtekt ble straks formulert. Den lyder som følger: «Apostrofen er STENGT for kvinnelige medlemmer». Like etter fremmet Jarle et forslag som ble langt bedre mottatt av gruppen. Han foreslo at det åpnes opp for gjestedeltakere. Det syntes gruppen var en strålende idé. De fire medlemmene kom fram til at utenforstående personer som har en viss fagkompetanse innen et egnet felt, kan bli invitert med på et møte for å holde foredrag. Gruppen var imidlertid klar på at gjesten ikke har anledning til å delta ved middagen i forkant av møtet. Han er også nødt til å gå så snart foredraget og påfølgende spørsmålsrunde er unnagjort. En rekke navn ble foreslått som aktuelle kandidater. Jonas Edland, Tore Renberg, Bryne-forfatter Nils Henrik Smith og ulike krigsveteraner ble nevnt.

Dette til tross; ingen gjester er blitt invitert til neste møte, som blir hos Rolf på selveste frigjøringsdagen. Gruppen kom fram til at det ved denne  anledningen hadde passet perfekt å ha en krigsveteran som gjest. Det ser imidlertid ut til at det drøyer litt før den første gjesten kommer.

Øyvind

Reklamer

7 kommentar to “Møtereferat 12”

 1. Øyvind 06.05.08 kl. 09:09 #

  Da er det snart duket for nytt møte. Er det noen som har vært i kontakt med Rolf angående hvor det skal være? Kåsen eller Bryne?

  Men viktigst av alt: Har Rolf bekreftet at det vil bli servert skjell?

 2. bjørningvar 06.05.08 kl. 12:32 #

  Hei. Da jeg heller ikke denne gang kan overvære møtet gleder jeg meg mest til møtereferatet ankommer postboksen sammen med bokmelding og nytt bokvalg.

 3. gustav 07.05.08 kl. 07:51 #

  gleder meg også stort til månedens møte. er godt fornøyd med boken, spennende og underholdende hele veien.
  Jeg er og utrolig spent på om det serveres skjell eller ei!?

  Kydland: Er ikke en belest forfatter som stavrum tilbøyelig til å gi treningsfri for at du kan delta på apostrofens møter? Kan stavrum være en aktuell gjest?

 4. Øyvind 07.05.08 kl. 08:26 #

  Stavrum som gjest i Apostrofen? For en genial idé! Jeg er helt klart for at det skal jobbes aktivt for å få han til å delta på et møte. Det ville vært en nye milepæl for Apostrofen.

 5. Rolf Manuel 07.05.08 kl. 21:13 #

  Har gleda av å ynskje dei øvrige medlemane velkomen til Kåsen i morgon klokka 19.00. For øvrig vil eg på det sterkaste tilbakevisa ryktene om servering av skjell.

 6. bjørningvar 07.05.08 kl. 22:42 #

  Velkommen til Apostrofen, Rolf Manuel. Hyggelig.

  Jeg burde nok gjøre Stavrum oppmerksom på Apostrofen, så kan han selv holde seg oppdatert på når jeg må ha fri. Vi burde legge et møtet til Oslo, nærmere bestemt Ullevål Hageby, så er han nok på plass.

 7. gustav 08.05.08 kl. 14:57 #

  det er en fornøyelse å se at rolf etterlater seg uutviskelige spor på www!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: